Ona je najveća rivalka Ivane Španović i najzgodnija sportistkinja – vrele fotke to i dokazuju FOTO

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 14:13

Ona je najveća rivalka Ivane Španović i najzgodnija sportistkinja – vrele fotke to i dokazuju FOTO

Marina Bek Romančuk važi za jednu od najlepših, ali i najtalentovanijih atletičarki sveta. Zbog toga ljudi često pišu i da je najveća rivalka našoj Ivani Španović.

Marina je nedavno objavila atraktivne, može se reći i vrele fotografije na svom Instagram profilu, čime je izazvala oduševljenje svojih mnogobrojnih pratilaca.

Kako se vidi, Ukrajinka je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, pokazujući zavidnu figuru, a celokupni doživljaj bio je upotpunjen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zalaskom sunca.

Ni Marinini mnogobrojni pratioci na gorepomenutoj društvenoj mreži nisu ostali imuni na ovaj prizor, te su svoje oduševljenje izrazili i u komentarima.

"Ukrajinska boginja", "Apsolutno prelepa", "Fantastična", samo su neki...

Inače, Marina Bek Romančuk jedna je od najboljih atletičarki sveta, a prema mnogim anketama na mrežama, ona je i najveća rivalka Ivani Španović.

Ukrajinka je rođena 1995. godine i ima evropsko dvoransko zlato iz 2021. godine, kada je doživela vrhunac karijere. Prethodno je osvojila jednu evropsku bronzu i srebro, takođe ima i svetsko srebro iz 2019. u Dohi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.