On će biti prvi fudbaler koji će da lansira loptu u svemiru

Izvor: B92, 22.Dec.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On će biti prvi fudbaler koji će da lansira loptu u svemiru

Dejvid Bekam je započeo tajne pregovore kako bi postao prvi fudbaler koji će putovati u svemir, ali se prema sopstvenom priznanju malo oseća nervozno zbog toga.

Bivša fudbalska zvezda i jedan od najpoželjnijih muškaraca na planeti, konačno bi mogao da ostvari jednu od velikih životnih želja.

Poznati časopis "Sun" navodi da četrdesettrogodišnji fudbalski as već duže vreme razmišlja o toj ideji, jer za putovanja u svemir sada postoje realniji izgledi. Ali to ne bi bilo dovoljno, jer otac četvoro dece planira čak da "izbaci loptu" dok je bestežinskom stanju.

"Bekamova deca stalno pričaju o tome i jako im se sviđa očeva ideja", izjavio je izvor blizak porodici.

Isti izvor je dodao da ne postoji mnogo toga što Dejvid nije ostvario u životu do sada, ali je prilično nervozan zbog putovanja na koje uskoro planira da krene. Da je Dejvid oduvek bio zainteresovan za putovanje u svemir pokazuje i njegova skrivena tetovaža iznad levog uveta i vidljiva je samo kada obrije glavu.

Mnogi već sada spekulišu kako će svetski brendovi ponuditi Bekamu veliki novac ukoliko se ode na put u svemir, budući da se nešto slično nikada nije dogodilo. Britanski "San" nezvanično saznaje da je Bekam već neko vreme u kontaktu sa predstavnicima "Virdžin Atlantika" (Virgin Atlantic) koji trenutno "vode" u trci za put u svemir.

Ričard Brenson ranije je izjavio da je njegova kompanija za svemirski turizam na pragu mogućnosti da preveze putnike van orbite. Veruje se da on želi da putuje sa Bekamom.

Međutim, predstavnik za medije Dejvida Bekama odbacio je tvrdnje "Sana".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Da li će Bekam letjeti u svemir?

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2018

Dejvid Bekam je započeo tajne pregovore kako bi postao prvi fudbaler koji će putovati u svemir, ali se prema sopstvenom priznanju malo osjeća nervozno zbog toga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.