Omiljena mama Holivuda pokazala zavidnu figuru samo šest meseci nakon četvrtog porođaja FOTO

Izvor: B92, 18.Avg.2023, 10:06

Omiljena mama Holivuda pokazala zavidnu figuru samo šest meseci nakon četvrtog porođaja FOTO

Glumica Blejk Lajvli nedavno je pozirala za promotivnu kampanju svog pića Betty Buzz, a fotografije je objavila na svim društvenim mrežama.

Ipak, one na Instagramu su napravile pravu malo pometnju, jer je svima omiljena mama Holivuda pozirala u atraktivnom crvenom bikiniju. Pažnju je privukla i figura glumice koja nakon četvrtog porođaja izgleda fenomenalno.

Ko bi rekao da je Blejk Lajvli rodila četvrto dete?

Njeni mnogobrojni fanovi bili su oduševljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << promotivnom kampanjom, ali i izborom bikinija, te su brže-bolje prokomentarisali fotke.

"Fenomenalna si", "Prelepa", "Boginjo", samo su neki komentari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Omiljena mama Holivuda pokazala zavidnu figuru nakon četvrtog porođaja FOTO

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 08:08

Glumica Blejk Lajvli nedavno je pozirala za promotivnu kampanju svog pića Betty Buzz, a fotografije je objavila na svim društvenim mrežama...Ipak, one na Instagramu su napravile pravu malu pometnju, jer je svima omiljena mama Holivuda pozirala u atraktivnom crvenom bikiniju. Pažnju je privukla i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.