Omiljena holivudska plavuša u seksi izdanju: Zbog jednog detalja svi su se okretali FOTO

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 11:15

Omiljena holivudska plavuša u seksi izdanju: Zbog jednog detalja svi su se okretali FOTO

Sve popularnija glumica oduševila je još jednim modnim odabirom.

Glumica Sidni Svini pleni pažnju gde god se pojavi, jasno je i zbog čega. Dodelili su joj i titulu omiljene holivudske plavuše, a javnost je očarala još jednim seksepilnim izdanjem.

Nakon vatrenog izdanja na dodeli People's Choice nagrada, kada je bila u crvenoj seksi haljini, Sidni je zablistala u dnevnom šik izdanju.

Ulicama Njujorka šetala je u efektnom braon kožnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaputu poput mantila, koji nikada ne izlaze iz mode, a upraila ga je sa smeđom rolkom i kratkim vunenim pantalonicama.

Ceo stajling je zaokružila naočarima za vid, kao i čizmama do kolena. Osim što ova 28-godišnja glumica osvaja lepotom, definitivno osvaja i talentom, ali i modnim stajlinzima koje savršeno iznosi.

Izgleda da je lepoj glumici ovih dana šorts omiljeni komad garderobe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.