Omiljena glumica Holivuda proslavila rođendan: Sandra Bulok posle dužeg vremena u javnosti FOTO

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 10:31

Omiljena glumica Holivuda proslavila rođendan: Sandra Bulok posle dužeg vremena u javnosti FOTO

Pre dva dana Sandra Bulok je napunila 59 godina i mnogi kažu da glumica izgleda bolje nego ikad.

Oskarovka je slikana u Los Anđelesu u letnjoj boho haljini sa floralnim motivima. Njena pojava je bila zaista lepa, a tome je posebno doprineo buket cveća koji je nosila u ruci.

Sandra Bulok je rođena 26. jula 1964. u Virdžiniji, a većinu detinjstva je provela u Nemačkoj, zbog čega sada tečno govori nemački jezik. Kada je bila tinejdžerka, s majkom Helgom, inače >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << operskom pevačicom, i ocem Džonom, koji je bio profesor muzičkog, i mlađom sestrom se preselila u Vašington.

Upisala je glumu na Univerzitetu Ist Karolina, bila je proglašena kraljicom mature, a po završetku fakulteta preselila se u Njujork i započela svoju karijeru.

Sandra je dobila Oskara za glavnu ulogu u filmu "Priča o prvaku", a pamtimo njene uloge u filmu "Brzina", "Gravitacija", "Mis tajni agent". Nagradu za ženu godine dobila je 2010. od magazina "Pipl", a 2012. je zvanično ubeležena u Ginisovu knjigu rekorda kao najplaćenija glumica u čitavoj istoriji filmske kinematografije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.