Olivija Vajld ga je ostavila zbog mlađeg - on i dalje ne shvata zašto

Izvor: B92, 14.Jul.2021, 15:21

Olivija Vajld ga je ostavila zbog mlađeg - on i dalje ne shvata zašto

Američki komičar Džejson Sudeikis prvi put je progovorio o raskidu veridbe s glumicom Olivijom Vajld, s kojom ima dvoje dece.

Njihovoj sedmogodišnjoj vezi došao je kraj u novembru, kada su odlučili da okrenu novu životnu stranicu. Podsetimo, ubrzo nakon informacija o razlazu počelo se šuškati da je rediteljka i glumica pronašla novu ljubav - glumca i pevača Harija Stajlsa. Da su Olivija (36) i 10 godina mlađi Hari, vlasnik velikog hita 'Watermelon Sugar', zaista u ljubavnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vezi potvrdile su fotografije para.

U intervjuu za časopis GQ američki komičar i scenarista nije iznosio detalje te je vrlo džentlmenski odgovorio ne želeći da uvredi bivšu partnerku.

"Mislim da će mi stvari biti jasnije za godinu dana. Ili za dve godine, a još bolje za pet godina", rekao je govoreći o razlozima raskida s poznatom glumicom.

"Prerašće iz knjige mog života na poglavlje, pa na paragraf, zatim na red pa na reč, a na kraju će spasti na škrabotinu."

To međutim ne znači da je glumac nekoga okrivio za kraj ljubavi. Sudeikis na njihov prekid gleda kao na životnu lekciju, sazrevanje i priliku za promišljanje.

"To je iskustvo iz kog nešto možete da naučite ili pronalazite opravdanja. Preuzimate određenu odgovornost za to, ali takođe nastojite da nešto naučite iz toga, osim očiglednih lekcija", rekao je.

Sudeikis i Olivuija Vajld su tokom veze dobili dvoje dece, Otisa (7) i Dejzi (4), a nakon raskida ostali su u korektnim odnosima i ističu predanost zajedničkom odgajanju dece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.