Olivija Njutn Džon prodaje odeću iz Brilijantina

Izvor: OkRadio.rs, 02.Nov.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivija Njutn Džon prodaje odeću iz "Brilijantina"

Olivija Njutn Džon nada se da će prodajom predmeta iz svoje duge karijere na aukciji sakupiti novac za lečenje od raka. Na aukciji će biti ponuđena I crna kožna jakna koju je nosila u filmu "Brilijantin". Aukcija se održava na Bevrli Hilsu, a jakna iz Brilijantina ponuđena je za 200.000 dolara. Na aukciji će pored jakne biti i 500 drugih predmeta. Najdraže komade odeće i nakita prema njenoj želji zadržaće njena ćerka.   Pevačica i glumica (71) rekla je za agenciju dpa da će veliki deo novca donirati za bolnicu koju je osnovala u Melburnu u Australiji.   Zvezdi kultnog filma rak dojke dijagnostifikovan je...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Prodate pantalone Olivije Njutn-Džon iz čuvenog filma "Brilijantin" za VELIKU SUMU NOVCA

Izvor: Blic, 03.Nov.2019, 12:00

Uske crne pantalone i kožna jakna koje je australijska glumica Olivija Njutn-Džon nosila u filmu "Briljantin" prodati su za 405.700 dolara na aukciji organizovonoj na Beverli Hilsu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.