Olena Zelenska nikad iskrenija: Porodica je razdvojena, teško nam je, sinu nedostaje otac

Izvor: B92, 05.Sep.2023, 10:36

Olena Zelenska nikad iskrenija: "Porodica je razdvojena, teško nam je, sinu nedostaje otac"

"Ovo bi moglo zvučati sebično, ali treba mi muž pored sebe, a ne istorijska ličnost“, rekla je ona

U otvorenom intervjuu za BBC, prva dama Ukrajine, Olena Zelenska, opisala je kako je rat uticao na njen porodični život.

i dodala da porodica ne provodi mnogo vremena zajedno.

"Ali držimo se, imamo snagu i emocionalno i fizički. Sigurna sam da ćemo to izdržati", dodala je ona.

Kada je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu u februaru 2022. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, Olena Zelenska se mesecima skrivala na tajnim lokacijama sa svojom decom.

Ona je rekla da je na početku invazije imala stalni osećaj adrenalina, ali da je vremenom shvatila da mora da se smiri i počne da živi u skladu sa okolnostima. Po izlasku iz skrovišta prošle godine, bivša scenaristkinja počela je da putuje po svetu kako bi se sastajala sa liderima raznih zemalja i držala govore.

"Mom sinu nedostaje njegov otac"

"Muž i ja ne živimo zajedno, porodica je razdvojena. Vidimo se, ali ne onoliko često koliko bismo želeli. Sinu nedostaje otac. Boli me kada vidim da mi deca ništa ne planiraju. Naša ćerka ima 19 godina. Drugi njenih godina sanjaju o putovanjima, o novim iskustvima, emocijama. Ona nema takvu priliku", rekla je ona.

Prva dama i ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski počeli su da se zabavljaju u srednjoj školi, a potom su nastavili da rade zajedno u komedijskoj trupi i TV studiju – on kao glumac, a ona kao scenarista. Zelenska navodi da nije ni sanjala da će njen suprug postati istorijska ličnost. Ona kaže i da joj nedostaje njihovo zajedničko vreme.

"Svima je sada potrebna njegova snaga"

Ona je rekla da zna da je to sebična želja i da predsednik zaista ima energije, volje, inspiracije i tvrdoglavosti da prebrodi ovaj rat.

"Verujem u njega. I podržavam ga. Znam da ima dovoljno snage. Ova situacija bi bila mnogo teža za bilo koju drugu osobu koju poznajem. On je zaista veoma jak i otporan. Svima nam je potrebna ta njegova snaga trenutno", rekla je.

"Niko ne može da zna šta ga čeka. Uostalom, niko nije mogao da zamisli da će se u 21. veku ovakav rat voditi usred Evrope. Surov, krvav rat. Ukrajinci veruju u pobedu, a mi ne znamo kada će do nje doći. Ovo dugo čekanje i stalni stres uzimaju danak“, rekla je Olena Zelenska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"MOM SINU NEDOSTAJE OTAC" Olena Zelenska: Moj muž ne živi sa porodicom, teško je"

Izvor: Blic, 05.Sep.2023

Supruga ukrajinskog predsednika Olena Zelenska požalila se u intervjuu za BBC da joj suprug nedostaje i da joj je potreban muž, a ne istorijska ličnost.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.