Oglasio se menadžer Barjaktarovićeve: Rekla je sirota pogrešila sam; Odakle ta mržnja?

Izvor: B92, 22.Avg.2021, 17:10

Oglasio se menadžer Barjaktarovićeve: "Rekla je sirota 'pogrešila sam'"; "Odakle ta mržnja?"

Jadranka Barjaktarović nije mogla da održi nastup u jednom klubu kod Mostara prošlog vikenda jer su je vratili sa granice, a njen menadžer se oglasio tim povodom.

Njoj su navodno saopštili da ne može da uđe na teritoriju susedne države. Pevačica je navodno bila neprijatno iznenađena kad je čula šta su joj policajci rekli, ali nije pravila dramu već se sa svojom menadžerkom odmah vratila nazad.

Jadranku Barjaktarović vratili sa još jedne granice: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Ne može da veruje šta ju je snašlo"

Jadranka se ovim povodom nije oglašavala, ali je zato njen menadžer (predstavio se kao Miki, navodi "Blic") u izjavi za mediji naveo da je ona sirota i naivna i da joj drugi smeštaju afere.

Zabrana nastupanja u Srbiji ne važi samo za Jalu i Bubu - na spisku pevači i starlete

"Rekla je sirota "jesam, pogrešila sam"! Šta sad, šta da radi? Kakva granica, imaju li oni obraza da to pričaju, odakle ta mržnja? Koga Jadranka poznaje, nju ne štite kriminalci! Na pešačkom bi je kola udarila da nema semafora, toliko je opasna. Naivna", prenosi "Blic".

Jadranka Barjaktarović - ponovo kontroverzni nastup: Sada Tompson za Gotovinu

Podsetimo, Jadranka veruje da je zabrana ulaska u Bosnu verovovatno iz istog razloga kao i za Srbiju, odnosno zbog širenja govora mržnje. Ono što je zanimljivo jeste da se pevačicina menadžerka ljudima iz Mostara požalila na to da Jadranki stalno otkazuju nastupe van Crne Gore i da se to skoro desilo i sa jednim klubom iz Švajcarske. Navodno, oni su joj zakazali tezgu, ali nekoliko dana posle toga javili su da nema interesovanja publike i da nastup neće biti održan. Pevačica je, otkako se desio skandal kad je u Podgorici pevala stihove "ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" nije imala nijedno gostovanja van Crne Gore, već isključivo peva u svojoj domovini na privatnim slavljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.