Oglasio prodaju svoje korišćene devojke, tražili mu probnu vožnju

Izvor: B92, 07.Okt.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio prodaju svoje "korišćene" devojke, tražili mu "probnu vožnju"

Na jednom od najpopularnijih globalnih internet sajtova za kupovinu i prodaju "I-bej" (eBay) mogu da se pronađu razne stvari. Jedan oglas je, međutim, ovih privukao posebnu pažnju.

Britanac Dejl Liks je, naime, objavio oglas putem koga je oglasio prodaju svoje devojke Keli. On je u opisu naveo da je devojka "već korišćena" i da se "prodaje" po ceni od 70.000 funti, odnosno nešto manje od 80.000 evra.

Dejl nije ni sumnjao koliko zainteresovanih će mu se javiti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a među njima je bilo i mnogo onih koji su se raspitivali za "probnu vožnju".

"Nakon što sam objavio oglas na I-beju, nisam mogao da prestanem da se smejem zbog toga. Onda me je ona pitala zbog čega se toliko smejem", prepričava Dejla za Miror.

"Rekao sam joj da sam je oglasio na I-beju. U početku sam mislio da taj oglas niko neće ni videti, pa se nisam previše ni bavio time", kaže on.

Dejl dodaje da se iznenadio kada su počeli da ga "bombarduju" porukama i da mu se javljaju iz svih delova sveta.

"Tada sam se zapitao: 'Šta li sam to uradio?'"

Njegova neuobičajana šala je ubrzo okončana tako što je I-bej uklonio oglas sa svojih stranica zbog pravila koje "zabranjuje oglašavanja prodaje ljudskih delova tela i ostataka".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Oglasio prodaju svoje "korišćene" devojke, tražili mu "probnu vožnju"

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2018

Na jednom od najpopularnijih globalnih internet sajtova za kupovinu i prodaju "I-bej" (eBay) mogu da se pronađu razne stvari. Jedan oglas je, međutim, ovih privukao posebnu pažnju...Britanac Dejl Liks je, naime, objavio oglas putem koga je oglasio prodaju svoje devojke Keli. On je u opisu naveo da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.