Oglasila se uhapšena manekenka: Sve je dobro što se dobro svrši FOTO

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 08:28

Oglasila se uhapšena manekenka: "Sve je dobro što se dobro svrši" FOTO

Vest da je manekenka Điđi Hadid uhapšena sa drugaricom na Kajmanskim ostrvima je obišla ceo svet.

Ona je uhapšena i optužena za posedovanje marihuane i pratećih sredstava za konzumaciju.

Manekenka je putovala sa drugaricom Leom Nikol Mekartni i one su stigle privatnim avionom na "Owen Roberts International Airport", 10. jula.

Carinici su skenirali njen prtljag i pronašli mali zamotuljak u kom je bila trava kao i "opremu" za konzumiranje. Rečeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je marihuana samo za ličnu upotrebu, ali su devojke uhapšene. 12. jula su priznale krivicu, kaženjene sa 1000 dolara i puštene su uz kauciju bez optužbi u dosijeuu. One su nastavile da uživaju na odmoru na Kajmanskim ostrvima gde je upotreba kanabisa zabranjena, osim CBD ulje u medicinske svrhe od 2016. godine.

Kako je vest o marihuani i hapšnju odjeknula, tako se Điđi oglasila na svom Instagram nalogu pozirajući u seksi kupaćem kostimu uz jednu rečenicu.

"Sve je dobro što se dobro svrši", napisala je uz fotografije na kojima uživa sa prijateljima na plaži.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.