Oglasila se trenutno najomraženija osoba na društvenim mrežama VIDEO

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 16:33

Oglasila se trenutno najomraženija osoba na društvenim mrežama VIDEO

Jedna od najuspešnijih pevačica današnjice pre mesec dana objavila je novu pesmu zbog koje je naišla na brojne kritike i postala jedna od najomraženijih osoba na internetu.

Ariana Grande sad je progovorila o interesu tabloida za njen život.

Na pitanje šta joj je trenutno najteže životu, Ariana je odgovorila:

"Ne znam. Osećam se jako zahvalnom što sam u ovom trenutku tako umetnički ispunjena. Ne mogu se žaliti."

Ariana je naglasila da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je album izdat za njezine obožavatelje, dodavši:

"Stvar je u tome da mi ne znamo ništa o tabloidima i medijima. Selektivno pamtimo ono što tabloidi rade ljudima, posebno ženama, na temelju toga sviđa li nam se ta osoba ili ne", nastavila je.

"Selektivno ostavljamo prostor za ljudskost, za nijanse", dodala je.

"Ne moramo ulaziti u detalje, ali naravno da osećam frustraciju, neobjašnjiv pakleni osećaj, dok gledam kako ljudi pogrešno razumeju ljude koje volim i mene."

Podsetimo, njena nedavno objavljena pesma "Yes, And?" se odmah popela na prvo mesto na Spotify-u, sa više od 11 miliona strimova na dan objavljivanja. Ipak, izazvala je poprilično mešovite reakcije.

Pevačica je prošlog meseca izgubila stotine hiljada pratilaca na Instagramu. Prema analitičkoj stranici "Social Blade", izgubila je ukupno 369.630 pratitelja na Instagramu od početka januara, a velika većina njih prestala je da je prati nakon objave pesme 7. januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.