Oglasila se supruga Mike Aleksića - ali ništa nije rekla

Izvor: B92, 18.Jan.2021, 14:18

Oglasila se supruga Mike Aleksića - ali ništa nije rekla

Biljana Mašić, profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti, supruga Miroslava Mike Aleksića, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno zlostavljao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju.

"Biće šta će biti", rekla je supruga osumnjičenog Mike Aleksića i dodala da nema daljih komentara, prenosi "Blic".

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić uhapšen je pre dva dana zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nedozvoljene polne radnje.

Kako je MUP saopštio, on je osumnjičen da je u periodu od 2012. do 2020. godine, u prostorijama svoje škole glume u Beogradu, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Poznatom profesoru glume određeno je zadržavanje i on će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nakon javnog poziva policije da se jave druge devojke koje je Aleksić seksualno napastvovao, još dve osobe su ga prijavile policiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.