Oglasila se kraljica

Izvor: B92, 18.Jan.2024, 19:06

Oglasila se kraljica

Bakingemska palate saopštila je juče da će britanski monarh uskoro otići na operaciju zbog uvećane prostate.

Ovim povodom sada se oglasila njegova supruga Kamila, koja je prokomentarisala zdravstveno stanje svog supruga kralja Čarlsa III.

"Dobro je, hvala vam, raduje se povratku dužnostima", rekla je kraljica Kamila danas u Škotskoj, gde je obišla galeriju Aberdin, prenose strani mediji.

Inače, ona boravi u Damfris hausu, gde je kralj imao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << niz dogovorenih sastanaka i događaja koji su sada odloženi, shodno situaciji. Kako je najavljeno, Čarls III će se brzo vratiti svojim dužnostima.

Podsetimo, vest o zdravstvenom stanju kralja stigla je ubrzo nakon što je Kensingtonska palata izdala saopštenje da je Kejt Midlton operisana u londonskoj bolnici. Ona je operisala stomak i neće biti angažovana do Uskrsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.