Oglasila se bivša verenica Metjua Perija: Uzrokovao je bol koju nikada nisam poznavala... FOTO

Izvor: B92, 31.Okt.2023, 12:59

Oglasila se bivša verenica Metjua Perija: "Uzrokovao je bol koju nikada nisam poznavala..." FOTO

Moli Hurvic i Metju Peri bili su vereni od 2020. godine, a godinu dana kasnije raskinuli su veridbu. Moli je na Instagramu objavila fotografiju Perijeve siluete i rekla da je imao veliki uticaj na nju

Bivša verenica Metjua Perija Moli Hurvic oglasila se na Instagramu nakon njegove smrti. Glasine o njihovoj vezi počele su 2018. godine, verili su se 2020, a raskinuli veridbu 2021. godine.

Hurvicova je objavila fotografiju Perijeve siluete na Instagramu gde se oprostila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od nekadašnjeg verenika rečima:

"Svidelo bi ti se koliko svet sada priča o tvom talentu. Bio je zaista veoma talentovan", počela je.

"Kako se približavalo ponovno okupljanje 'Prijatelja', zajedno smo gledali seriju. "Jeb*te, bio sam tako dobar! Jesi li videla?"- govorio je. Premotavali bismo i proučavali scene. Naše poštovanje prema humoru bilo je nešto što nas je spajalo. Činjenica da sam bila sa njim kada je ponovo otkrio koliko je briljantan bila je magična", rekla je Perijeva bivša verenica.

"Ali, naravno, poznavals sam tog čoveka na mnogo drugačiji način. Iako sam ga volela najdublje koliko sam mogla da shvatim, bio je komplikovan i uzrokovao je bol koju nikada nisam poznavala. Niko u mom odraslom životu nije imao toliko uticaja kao Metju Lagnford Peri. I veoma sam zahvalna na tome, na svemu što sam naučila iz naše veze", napisala je ona.

"Meti, osećam olakšanje jer si konačno u miru", napisala je na kraju.

Podsetimo, Metju Peri je preminuo u subotu uveče, 28. oktobra, a glumac je pronađen u svom đakuziju u Los Anđelesu. Zvanični uzrok smrti još nije poznat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.