Oglasila se bivša supruga Kevina Kostnera: Otkazao mi je kreditnu karticu, u problemu sam...

Izvor: B92, 02.Jul.2023, 08:12

Oglasila se bivša supruga Kevina Kostnera: "Otkazao mi je kreditnu karticu, u problemu sam..."

Bivša supruga Kevina Kostnera tvrdi da joj je glumac ograničio finansijska sredstva nakon što je podnela zahtev za razvod i šestocifrenu mesečnu alimentaciju.

U sudskim izveštajima, Kristin Baumgartner tvrdi da je spremna da se iseli iz njihovog kompleksa na plaži u Santa Barbari do kraja leta ako glumac pristane da plaća 248.000 dolara mesečno za izdržavanje dece.

Par je bio u braku skoro 20 godina pre nego što su se razdvojili, navodeći kao razlog nepomirljive >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razlike. Tokom proteklih nekoliko nedelja, ona je tvrdila da ju je Kostner omalovažavao ponudama od 30.000 dolara mesečno za izdržavanje dece i takođe je otkazao njenu kreditnu karticu, ostavljajući joj ograničena finansijska sredstva iako je majka koja ostaje kod kuće bez prihoda.

"Otkazao je jednu od mojih kreditnih kartica i značajno smanjio moj kreditni limit na drugoj kreditnoj kartici, znatno ispod nivoa statusa kvo, sve bez ikakvog obaveštenja“, rekla je Baumgartner u izveštaju od 28. juna.

"Kevinova izjava da sam 'odbila' da se iselim jednostavno nije tačna. Od pokretanja ovog razvoda, više puta sam mu govorila (direktno i preko advokata) da ću se iseliti kada se donese nalog ili sporazum o izdržavanju deteta. I preduzela sam korake da pokažem svoju posvećenost ovome istražujući dostupne stambene opcije“, rekla je Baumgartner.

Bivši supružnici imaju troje dece: Kejden (14), Hejs (14) i Grejs (13). Baumgartner je tvrdila da joj je potrebno 248.000 dolara mesečno da nastavi luksuzan život na koji su njena deca navikla.

U prethodnim izveštajima, Baumgartner je rekla da nije imala nikakvu imovinu osim 50.000 dolara na svom tekućem računu, tvrdeći da je Kostner prošle godine zaradio 19 miliona dolara i da je pokrio čitavih porodičnih troškova od 6,6 miliona dolara.

Nakon što je Baumgartner podnela zahtev za razvod prošlog meseca, Kostner je podneo zahtev za iseljenje iz njihovog bračnog doma, pozivajući se na klauzulu u njihovom predbračnom ugovoru koja joj je navodno dala 30 dana da se iseli nakon što je započeo brakorazvodni postupak.

Glumac je takođe tvrdio da je svojoj bivšoj supruzi platio milion dolara za novi dom, nudeći mu da plati hipoteku, osiguranje i poreze na godinu dana, prema sudskim dokumentima. Ona je zauzvrat optužila Kostnera da je pokušao da nju i decu iseli iz kuće pre nego što je izdat nalog za izdržavanje deteta, što je on negirao.

"Kevin želi da iznajmim stan bez finansijskog plana. Međutim, moram da razmišljam o troje dece. Protiv njihovog je najboljeg interesa da se obavežu na kiriju koju možda neću moći da priuštim, pogotovo zato što bi to na kraju dovelo na više poteza“, rekla je Baumgartner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.