Oglasila se Gal Gadot

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 09:17

Oglasila se Gal Gadot

Glumica Gal Gadot rekla je da joj se "srce slama" zbog nasilja između Izraela i militantne organizacije Hamas, i istakla da se "boji za svoju porodicu".

Zvezda filma "Čudesna žena", koja je rođena u Izraelu, napisala je u Tviter objavi da je "njena država u ratu".

Pešić iz Tel Aviva za B92.net: "Ne osećam se sigurno"; "Već sam bežao u skloništa, ne želim više" VIDEO

"Brinem se za svoju porodicu, prijatelje, moj narod. Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opasni krug koji predugo traje. Izrael zaslužuje da bude slobodna i bezbedna država i naši susedi zaslužuju isto", napisala je ona u objavi.

Dodala je da se moli za žrtve i njihove porodice.

"Rat" i na TV Prva: Palestinski vs izraelski ambasador VIDEO

"Molim se da ovo neprijateljstvo prestane i da naše vođe nađu rešenje kako bismo mirno živeli jedni pored drugih", navodi Gadot.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SRPSKI FUDBALER IZ TEL AVIVA "U skloništa sam bežao kao mali, ne želim više! Porodicu sam poslao u Srbiju, previše je opasno"

Izvor: Blic, 13.Maj.2021

Desetine palestinskih zastava vijorile su se beogradskim Trgom Republike uz uzvike "Živela Srbija, živela Palestina" u danu kada sukobi u Izraelu prete da eskaliraju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.