Oglas za posao na groblju u Srbiji postao hit na mrežama: Tražimo komunikativnu osobu... FOTO

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 08:18

Oglas za posao na groblju u Srbiji postao hit na mrežama: "Tražimo komunikativnu osobu..." FOTO

Oglas koji se pojavio na sajtu JKP "Gornji Milanovac" iznenadio je mnoge.

Na sajtu "JKP Gornji Milanovac" pojavio se oglas za posao koji je izazvao pravu lavinu reakcija. Oglas je na prvi pogled izgledao skroz normalno, dok ne dođete do dela gde piše da se traži "komunikativna" osoba, a da je okruženje "pozitivno", a oglas je bio za radnika koji bi radio na "groblju."

Oglas je ubrzo krenuo da se širi mrežama, a komentari su se nizali. "Da na groblju su baš veseli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozitivni nasmejani i pričljivi", "Rad u pozitivnom okruženju?! Na groblju?", itd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nesvakidašnji oglas za posao na groblju

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2023

GORNJI MILANOVAC - Na službenoj stranici "JKP Gornji Milanovac" iz Srbije pojavio se nesvakidašnji oglas. Naime traže osobu koja bi radila na groblju, na održavanju, a razlog je povećanje obima posla.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.