Održan prvi svetski izbor za mis bez šminke, i stvarno je najlepša pobedila FOTO

Izvor: B92, 06.Okt.2023, 09:23

Održan prvi svetski izbor za mis bez šminke, i stvarno je najlepša pobedila FOTO

Nataša Beresford (26) proglašena je prvom pobednicom izbora lepote bez šminke.

Nataša je modnom pistom prošetala u jednostavnoj beloj haljini od čipke, a celokupno izdanje je upotpunila običnim bisernim minđušama. Kako pravilo izbora za mis nalaže, takmičarke nisu smele da nose ni trunku šminke, pa je tako Nataša ponela samo blistav osmeh.

Nakon što je osvojila titulu mis Londona, sledi joj učešće na takmičenju za mis Engleske koje će se održati kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove godine.

Inače, ova 26-godišnja devojka radi kao sestra u stomatološkoj ordinaciji, a nakon pobede se, kaže ona, nada da će ovom titulom inspirisati mlade žene i devojke širom sveta.

"Ljudi bi trebalo da prihvate svoje vrline i mane. Lepota je u jednostavnosti", rekla je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.