Odlike gospodina Savršenog: Muškarci gledajte i učite kako da osvojite svaku ženu

Izvor: BKTV News, 06.Okt.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlike gospodina Savršenog: Muškarci gledajte i učite kako da osvojite svaku ženu

Osvojiti žensko srce nije nimalo lako, ali uz pomoć ovih saveta retko koja žena će moći da vam odoli.

Mnogi muškarci su nesigurni kada je osvajanje žena u pitanju i često se plaše odbijanja. Međutim, kako bi određena dama pala na vas, potrebno je da pratite samo nekoliko ustaljenih koraka i da se toga pridžavate uvek.

Četiri tajne koje muškarci vešto skrivaju od žena

Budite jasni u svojim namerama

Ako postoji jedna stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koja nervira sve žene to je kada vidi da je muškarac posmatra, ali ne želi da napravi prvi korak. Nemojte biti takav tip muškarca. Žene vole samouverene koji će im jasno staviti do znanja da ih žele i da će uraditi sve što je u njihovoj moći kako bi uspeli da ih osvoje.  Naravno, ne mora uvek muškarac napraviti prvi korak, ali je to svakako odličan početak.

Pažljivo slušajte šta priča

Sigurno znate da se skoro sve žene žale na to kako muškarci čuju samo ono što žele - i to ih izluđuje. Ako želite da osvojite žensko srce bez imalo muke, onda slušajte sve što ima da vam kaže i aktivno učestvujte u konverzaciji. Bez obzira na to gde se nalazite, potrudite se da se oseti kao da je jedina u vašem okruženju i budite sigurni da će potpuno "odlepiti" za vama.

FOTO: Shutterstock

Kao što muškarci vole da vide negovanu i sređenu ženu, isto tako i one vole da vide muškarca koji vodi računa o svom izgledu. Kada želite da impresionirate  neku damu na "prvu loptu", izgled će biti ključni faktor. Stoga, povedite računa o tome kako se oblačite i izgledate, kako biste povećali svoje šanse. Ne morate biti u odelima non stop, ali bilo bi poželjno da trenerke ostavite za "po kući".

Budite uporni

Ovo kriju kao zmija noge: Pet stvari koje bi žene volele da muškarci nikada, ali nikada ne saznaju o njima

Ali ne i dosadni, naročito ako vam jasno stavi do znanja da ne želi ništa sa vama. Ipak, žene vole da se igraju zavođenja isto koliko i muškarci, pa će stoga pokušati da se odalje od vas, kako bi videle da li ste spremni da se borite za nju. Stoga, čak i ako vam se učni da nije zaintersovana, nastavite sa udvaranjem, na kraju će se isplatiti, baš zato što svaka žena pored sebe želi muškarca koji će joj bez obzira na situaciju uvek poklanjati pažnju.

Pokažite samopouzdanje

Ukoliko želite da osvojite ženu, a naročito ukoliko je ona svesna svojih kvaliteta, moraćete da pokažete da i vi verujete u sebe i u svoje sposobnosti. Uostalom, nijednoj ženi nije privlačan muškarac koga će ona morati da "vuče" kroz život. Sve žene i te kako mogu biti same i uspešne, ali na kraju dana, najbolje je kada pored sebe ima muškarca koji će joj čuvati leđa.

FOTO: Shutterstock

Pažnja, pažnja i samo pažnja

Ne moraju to biti skupi pokloni, niti bilo šta ekstravagantno. Jedna poruka za dobro jutro, otvaranje vrata od restorana su sitnice koje ženama ulepšaju dan, i na koje one padaju. Sa druge strane, to su i lepi maniri a sa njima ne možete pogrešiti. Sve žene vole kulturne i pametne momke.  Ukoliko se žena pored vas oseti voljenom i poželjnom čak i kada nije skockana, budite sigurni da ste osvojili njeno srce.

Četiri sigurna znaka koji pokazuju da ste stvarno zaljubljeni

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.