Odeća me izneverila, bolje se osećam kad sam gola FOTO

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 11:22

"Odeća me izneverila, bolje se osećam kad sam gola" FOTO

Manekenka i glumica Keli Bruk (44) priznala je nedavno da joj odeća kvari izgled, a za to okrivljuje modne dizajnere.

Atraktivna britanska zvezda rekla je da bi se lepše osećala da je potpuno naga, jer ima poseban problem s garderobom, a ovako je to objasnila.

"Posmatram se u ogledalu dok sam gola, volim sebe, a onda obučem odeću i pomislim da me to ne pokazuje u najboljem svetlu. Uvek kažem da ionako bolje izgledam gola. Samo mislim da me odeća izneverila i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to nije moja krivica, već su to greške dizajnera koji odeću ne kroje kako bi trebalo", objasnila je manekenka.

Često je bila na meti kritika zbog izgleda, iako je jedne godine ponela je prestižnu titulu najzgodnije žene sveta. I sama priznaje da nije uvek izgledala onako kako želi, ali ne namerava da okrivi svoje telo zbog loše odeće.

Uprkos svakodnevnim uvredama u modnoj industriji koje su stizale na njen račun, Keli voli svoje telo i redovno objavljuje na društvenim mrežama fotografije u kupaćim kostimima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.