Od sportske karijere nema ni za hleb: Odbojkašku loptu zamenila drugim poslom FOTO

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 09:57

Od sportske karijere nema "ni za hleb": Odbojkašku loptu zamenila drugim poslom FOTO

Veliki broj sportistkinja u Americi terene je zamenio poslom na društvenim mrežama, pa, zašto je to tako?

Razlog je jednostavan, a u pitanju je finansijska sigurnost. Odnosno, sportistkinje više zarađuju od promocije različitih brendova na svojim javnim profilima, nego od karijere pofesionalne sportistkinje.

Jedna od onih koja je shvatila da joj viralna popularnost može doneti i ozbiljan novac jeste i Kajla Simons, nekadašnja odbojkašica, devojka kojoj su na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koledžu predviđali i reprezentativnu karijeru.

Plavokosa lepotica igrala je za univerzitetsku ekipu Maršal Tandering Herd, a medijima je postala zanimljiva zbog atraktivnog izgleda i zavidnih oblina.

Prošle godine "osvanula" je i na naslovnici magazina "Maksim" za Australiju, a to je, kako je jednom prilikom istakla, bila velika čast za nju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.