Od obuke do posla za 30 dana: Besplatne akreditovane TEFL/TESOL obuke za predavače engleskog jezika

Izvor: B92, 29.Sep.2022, 15:20

Od obuke do posla za 30 dana: Besplatne akreditovane TEFL/TESOL obuke za predavače engleskog jezika

Program TEFL/TESOL obuke ima za cilj da se obučavanjem onih koji govore engleski jezik ili imaju želju da ga nauče, zaposle nezaposlena lica i promeni obrazovni status i životni standard siromašnih. Finansiran od strane evropskog centra za obrazovanje, projektom ce biti obuhvaćen akreditovani TEFL/TESOL kurs, neophodna literatura, kao i polaganje i izdavanje međunarodno priznatog sertifikata i licence za predavača engleskog jezika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Besplatan kurs engleskog jezika za povlašćene kategorije

Izvor: B92, 29.Sep.2022

Kurs engleskog jezika koji je pred vama je deo međunarodnog naučno istraživačkog projekta: How Long Does it Actually Take to Learn a Language? koji podrazumeva kombinaciju učenja uz prave i virtuelne predavače. Spada u specijalne Premium obuke koje često koriste različite specijalne službe kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.