Od lepe brinete zanosnih oblina do propale glumice: Zvezda Čuvara plaže neprepoznatljiva FOTO

Izvor: B92, 05.Nov.2022, 15:15

Od lepe brinete zanosnih oblina do propale glumice: Zvezda "Čuvara plaže" neprepoznatljiva FOTO

Jasmin Blit je prvi put nakon dve godine primećena u javnosti.

Bez šminke, raščupane kose i u roze trenerci prošetala se ulacama Las Vegasa. Slučajni prolaznici bili su šokiranim njenom pojavom s obzirom da je većina pamti kao lepu brinetu zanosnih oblina.

Ona naučno ima najlepše telo na svetu, ali se zbog oblina osećala kao autsajder FOTO

Karijera joj propala zbog problema s narkoticima

Karijera glumice raspala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se zbog problema sa drogom, a holivudski studiji i filmski producenti stavili su je na crne liste, jer nisu mogli da sarađuju s njom. Na kraju se prijavila u kliniku za rehabilitaciju Promises sa sedištem u Malibuu kako bi poboljšala svoje zdravstveno stanje.

Od zanosne plavuše do "kost i koža": Pevačica neprepoznatljiva, fanovi zabrinuti – "Izgleda bolesno"

Međutim, ubrzo nakon što je napustila kliniku, opet je počela da se drogira i 2001. godine je uhapšena kada je policija pronašla kokain kod nje posle automobilske nesreće. Ona je tada javno priznala da je opet počela da se drogira, a sud joj je tada odredio dve godine uslovne kazne i 100 sati društveno korisnog rada.

Ko je zanosna britanska voditeljka koja "ruši" crveni tepih? FOTO

U članku za časopis Glamour iz 2003. godine napisala je da će se svesno nastaviti da se bori protiv narkotika, ali da će želja za njima uvek postojati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.