Očekujte 7 nesreća godišnje

Izvor: Domino Magazin, 29.Jul.2013, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očekujte 7 nesreća godišnje

Niko nije bezbedan: Povrede, bolovi, udarci...

Većina ljudi će doživeti 10.787 povreda, bolesti ili nesreća u životu, pokazalo je novo istraživanje što znači da za godinu dana možete da očekujete oko 7 problema.

Tako možete očekivati 483 grčeva, 868 glavobolja, 2.898 udaraca i modrica, 725 bolova u leđima za 80 godina života.

Za godinu dana su tu najmanje četiri upale grla, šest posekotina i dva krvarenja iz nosa a nisu retke ni posekotine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << zubobolja i problemi sa vratom, piše britanski Mirror.

Istraživanje je otkrilo da 31 posto ispitanih smatra sebe nesrećnim ili sklonim udesima. Dobijeni rezultati su pokazali i kako će prosečna osoba doživeti najmanje dve operacije, tri bolnička lečenja i bar jedno lomljenje kostiju. E pa sa srećom...

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.