Obožavateljka Eltona Džona prodaje cveće koje joj je muzičar poklonio pre 50 godina

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 21:04

Obožavateljka Eltona Džona prodaje cveće koje joj je muzičar poklonio pre 50 godina

Obožavateljka Eltona Džona uskoro će na aukciji prodati cveće koje joj je pop zvezda poklonila pre skoro 50 godina.

Tada je 16-godišnja Debora Vilijams iz Vulverhemptona otišla da vidi svog idola na nastupu 1976. godine, kada je bacio crvene karanfile u publiku. Nakon što joj je u masi cveće oteto iz ruke, kaže Debora, Elton Džon je sišao sa bine i poklonio joj novo cveće.

Sada stara 64 godine, gospođa Vilijams priprema pažljivo očuvano cveće i druge >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dragocene predmete za aukciju 14. juna. Koncert pre 50 godina održan je u Vulverhempton Civic Halls, a ulaznice su koštale samo 2,50 funti, priseća se Debora.

„Od tada ih čuvam zajedno sa svim ostalim Eltonovim suvenirnicama koje posedujem. Presovala sam cveće, osušila ih i čuvala u knjizi sa tekstovima njegovih pesama“, rekla je ona. "Veoma su mi dragoceni i zato ih sada prodajem. Nemam dece i ako mi se nešto desi, bojim se da će završiti u smeću", dodaje.

Majice, karte, fotografije...

Riznica suvenira gospođe Vilijams uključuje majice Eltona Džona, letke, programe, karte za koncerte, fotografije, bedževe i postere, uključujući poster Eltona Džona i Reja Kupera iz 1977. Tu je i batak koji je koristio Eltonov perkusionista Rej Kuper u pozorištu Hipodrom u Birmingemu 1979. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.