Objavljene i slike nage Kejt Midlton

Izvor: B92, 29.Sep.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljene i slike nage Kejt Midlton

Fotografije Kejt Midlton na kojima presvlači svoj bikini objavljene su u Danskom magazinu dodajući vatru na već postojeći skandal koji je zahvatio kraljevsku porodicu.

Selebriti magazin Se Og Hor (Gledaj i slušaj) otišao je dalje od bilo koje publikacije objavivši Kejt Midlton bez donjeg dela njenog kupaćeg kostima.

Fotografije pripadaju istoj grupi snimaka koji su sačinjeni tokom odmora kraljevskog para u Francuskoj, a smatra se da je tom prilikom napravljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preko 200 fotografija.

„U pitanju su jedinstvene slike prvoklasnih slavnih osoba. Moj posao jeste da ih objavim“, izjavio je urednik magazina.

Kejt i Vilijam već su dobili sudski spor sa magazinima koji su do sada objavili slike na kojima je Kejt u toplesu, a dalje objavljivanje spornih slika u štampanim i internet medijima je zabranjeno.

Kejt Midlton uhvaćena u toplesu

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.