Objavljen snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo Tupaka Šakura VIDEO

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 18:22

Objavljen snimak hapšenja osumnjičenog za ubistvo Tupaka Šakura VIDEO

Policija Las Vegasa uhapsila je osumnjičenog za ubistvo Tupaka Šakura a sada je objavila i snimak hapšenja.

Policija Las Vegasa juče je objavila snimak hapšenja Dvejna Kifa Dejvisa, bivšeg vođe bande koji je osumnjičen za ubistvo čuvenog repera Tupaka Šakura.

Američka policija optužila je bivšeg vođu bande za ubistvo repera Tupaka Šakura 1996. godine, što je novo veliko otkriće u slučaju koji još uvek intrigira svetsku javnost. Uhapšen je Dvejne Kif >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dejvis, ujak glavnog osumnjičenog Orlanda Andersona, člana bande Krips s kojim se Tupak nekoliko meseci prije smrti fizički obračunao.

Juče je porota Nevade optužila Dejvisa po jednoj tački za ubistvo smrtonosnim oružjem. Policija kaže da je isplanirao pucnjavu u kojoj je ubijen Tupak nakon što je njegov nećak ranije bio uključen u tuču sa Šakurom u kazinu. Dejvis je uhapšen u blizini svoje kuće u Las Vegasu. Policija Las Vegasa podelila je njegovu fotografiju.

Orlando Anderson, pokojni nećak osumnjičenog i Šakur učestvovali su u tuči u kockarnici malo pre nego što je reper ubijen 7. septembra 1996. Umro je u bolnici nekoliko dana kasnije. Na snimcima hotelskih sigurnosnih kamera se vidi kako je Anderson pretučen. To je na kraju dovelo do osvetničkog pucanja na Šakura dok je čekao u svom automobilu na crvenom svetlu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.