Objavila je snimak depilacije nosa – a želećete da VRIŠTITE kada vidite kako to izgleda (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Apr.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavila je snimak depilacije nosa – a želećete da VRIŠTITE kada vidite kako to izgleda (VIDEO)

Ako ste ranije uklanjale dlačice sa tela - znate koliko to boli. Zapravo, bol može biti nezamisliv, posebno ako dlačice voskom uklanjate sa obrva ili gornje usne. I to je najverovatnije razlog zašto su milioni ljudi fascinirani ovim videom blogerke koja depilira unutrašnjost svog nosa.

Sepi Balini odlučila je da depilira dlake iz nosa, a rezultat je prilično jeziv.

Kozmetičar prvo u nozdrve stavlja drveni štapić uronjen u vosak, potom štipa most njenog nosa i na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << brzo izvlači štapić.

A post shared by Sepi Balini (@makeupbysepi) on Apr 1, 2017 at 7:47pm PDT

Sepi je takođe objasnila da depilira samo prednji deo nosa, a ne i dlačice koje se nalaze pozadi jer zna koliko su one bitne.

Ipak, mnogi su se nakon gledanja videa zapitali koliko je uklanjanje dlaka iz nosa bezbedno?

Sudeći po dermatolozima, dlačice u nosu sprečavaju prašinu i brojne druge grozne čestice da dospeju u naš organizam. Pritom, osetljivo tkivo unutar nosa ne može da izdrži depiliranje na način na koji to može koža jer ne postoji zaštittni sloj mrtvih ćelija.

Ako pak imate estetskih problema zbog dlaka u nosu, stručnjaci preporučuju njihovo skraćivanje makazicama, nikako depilaciju jer ona može da dovede o upale i stvaranja ožiljaka unutar nosa.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.