Objave preminulog glumca se šire mrežama: U ovome je uživao u poslednjim trenucima života FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 13:00

Objave preminulog glumca se šire mrežama: U ovome je uživao u poslednjim trenucima života FOTO/VIDEO

Poznati glumac Trit Vilijams poginuo je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Vilijams je poginuo prošle noći vozeći svoj motocikl, a njegovi šokirani fanovi sada dele poslednji snimak koji je objavio na Tviteru.

Radi se o snimcima koje je podelio pre samo nekoliko sati. On je, naime, postavio dva video-snimka na kojima se kosi trava na njegovom imanju, u čemu je očigledno uživao poslednjeg dana svog života.

"Danas se kosi. Kad bih bar mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vam prenesem miris", napisao je on uz slike i video-snimke.

Podsetimo, Vilijams je preminuo posle nesreće na motociklu u 72. godini. Glumčevu smrt je u ponedeljak uveče za Pipl potvrdio njegov agent Bari Mekferson.

"Poginuo je danas po podne. Skretao je levo ili desno i automobil ga je presekao", rekao je Mekferson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.