Lavina komentara na minut ćutanja: Ovo nije bila žurka, već dodela nagrada za sportiste FOTO

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 08:33

Lavina komentara na minut ćutanja: "Ovo nije bila žurka, već dodela nagrada za sportiste" FOTO

Na društvenim mrežama se širi fotografija sa jedne žurke koja se dogodila posle dva strašna masakra koji su potresli Srbiju i svet.

Na instagram profilu jedne devojke, osvanula je fotografija na kojoj se vidi kako prisutni na zabavi odaju počast žrtvama minutom ćutanja. Devojka je uz fotografiju napisala: "Počivajte u miru, anđeli naši."

Ova fotografija izazvala je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, ljudi su zgroženi činjenicom da neko na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zabavi odaje počast žrtvama minutom ćutanja.

"Ja sam mislila da sam do sad sve vidjela. Isuse Bože", "To je to ovde je kraj.. minut ćutanja na žurci", "Ništa vam nije sveto", "Kad pomislim da sam sve videla...", samo su neki od stotine negativnih komentara.

Ova fotografija pokrenula je i raspravu na Tviteru, mnogi tvrde da se na fotografiji nalaze sportisti koji su došli na dodelu medalja, i da je u pitanju studenska medicinijada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.