Obeležen četvrti Toples dan (VIDEO)

Izvor: B92, 23.Avg.2011, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležen četvrti Toples dan (VIDEO)

Stotine žena, ali i muškaraca, sakupilo se na plaži Venis u Kaliforniji kako bi obeležile četvrti Dan toplesa.

Događaj, koji se obeležava pre Dana žena 26. avgusta, proslavljen je širom Amerike, a ove godine svoju podršku ovom neobičnom okupljanju pružiće i stanovnici dva grada u Kanadi.

Pored žena u toplesu, od kojih su neke svoje intimne delove ipak zaštitile fluorescentinim trakama, muškarci su takođe pružili svoju podršku noseći bikinije kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ukazali na licemerje koje njima sa druge strane dozvoljava da se šetaju otkrivenih grudi.

Tokom proslave Dana toplesa viđeni su transparenti „I muškarci i žene imaju bradavice, zašto žene moraju da sakrivaju svoje?" i „Jednaka toples prava za sve".

Ova akcija inspirisana je pripadnicima grupe „Raelians" koju je osnova novinar Klod Vorilhon, koji tvrdi da je tokom života imao brojne susrete sa vanzemaljcima.

Vorilhon je osnovao grupu nakon navodnog susreta sa vanzemaljcem nazvanim Jahveh Elohim 1973. godine unutar vulkana u Francuskoj.

Elohim ga je po njegovim tvrdnjama vratio na svoju rodnu planetu gde je klod imao priliku da sretne Budu, Isusa, Muhameda i Budu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.