Obe su sjajne glumice i prijateljice, jedna je opet zgrozila izgledom

Izvor: B92, 04.Dec.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obe su sjajne glumice i prijateljice, jedna je opet zgrozila izgledom

Obe su plavuše i neke od najboljih glumica svoje generacije. Na gala večeri "Da jednakost postane realnost", održanoj u ponedeljak, bile su pratnja jedna drugoj. One su Melani Grifit (61) i Goldi Hon (73), a njihovo pojavljivanje na crvenom tepihu u javnosti je izazvalo oprečne reakcije.

Dok su jedni bili oduševljeni njihovim izgledom, deo je bio zgrožen izgledom Melani Grifit, koja, iako je čak 12 godina mlađa od Goldi, izgleda neuporedivo starije.

Kako piše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dejli mejl, mnogi su bili zgroženi licem Melani Grifit, koja ga je upropastila brojnim hirurškim intervencijama. Kritičari jednostavno ne mogu da joj oproste brojne estetske korekcije iz prošlosti koje su joj, tvrde, bespovratno unakazili prirodnu lepotu.

"Jednostavno nema opravdanja za ovo što je Grifit napravila od sebe. Tuga i jad... A bila je prelepa, baš šteta", neki su od komentara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.