OVO JE ANĐEO KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI KOD LOZNICE: Olivera izgubila bitku za život (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE ANĐEO KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI KOD LOZNICE: Olivera izgubila bitku za život (FOTO)

Olivera Stanojević iz Sasa kod Bratunca, koja je bila teško povređena u saobraćajnoj nesreći kod  Loznice, preminula je u noći između utorka i srede dok su lekari pokušavali da se izbore za njen život, kako saznaje Telegraf.

Ona se sa svojom porodicom Đokanović vraćala sa venčanja iz Beograda, kada se dogodila stravična tragedija u kojoj su nastradale četiti osobe. Teško povređena Olivera je odvezena u bolnicu nakon sudara, ali na Urgentnom centru nisu mogli da joj pomognu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Nesrećna žena je bila majka devetomesečne devojčice Elene i ćerka Radivoja i Nade, koji su preminuli u ovoj stravičnoj nesreći.

- Malena Elena se rodila oko Jovanjdana. Prošle godine su pravili Oliveri svadbu. Pera, naš dragi Pera, završio je hemijsku školu i radio je u perionici u Bratuncu. Mica nam studira medicinu Foči. Uz nju sad moramo da budemo svi - rekla je rodbina Đokanovića za Večernje novosti.

Foto: novosti.rs

Tela troje poginulih poslata su na obdukciju, tako da je u utorak u Bratunac dopremeljeno samo telo devetomesečne bebe.

- Jedno je kad je rat, ljudi ginu i svi očekujemo neku nesreću. Ali ovo je drugačije, ovo je sudbina gorka. Nebo je visoko, a zemlja tvrda! Gde ću ja - rekla je u suzama Nadina komšinica i bliska prijateljica.

Foto: novosti.rs

Otac male Elene, Miloš (22) pod sedativima je otkako su mu javili stravične vesti. Uz njega su sestra, roditelji i najbliži prijatelji.

- Ne znam kako sina da utešim. Miloš je trebalo da ide na svadbu, ali zbog izbora nije, jer je dežurao. Očajan je. U svakom trenutku treba da stignu tela iz Beograda. Pre samo godinu dana pravili smo veliku, svadbu... 500 ljudi... Žive tu, uz nas. Mladi, skućili se tu, da budemo zajedno. I onda se ovo desi. Ne znamo kako ćemo dalje - rekao je Rade Stanojević, Oliverin svekar, pre nego što su saznali za Oliverinu smrt.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PETA ŽRTVA STRAVIČNE TRAGEDIJE KOD LOZNICE: Jedina preživela Olivera (21) podlegla povredama

Izvor: Kurir, 05.Okt.2016

...U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju veče dogodila kod Banje Koviljače, poginuli su Oliverina ćerka Jelena (2), njeni roditelji Nada i Radivoje Đokanović, kao i njen brat Petar..Kako su ispričali očevici ove saobraćajne nesreće, "golf" kojim je upravljao Radivoje Đokanović...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.