O njemu priča ceo svet: Sam odlazi na plažu, poziva devojku na piće i vraća se sa njom u hotel

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 13:21

O njemu priča ceo svet: "Sam odlazi na plažu, poziva devojku na piće i vraća se sa njom u hotel"

Niklas Kastelo (45), jedan od najbogatijih savremenih umetnika na svetu, ovog proleća se razveo od supruge Silvije Meis (45), ali izgleda da za njom ne pati mnogo.

Trenutno je na odmoru, a paparaci ga svakodnevno snimaju sa novom lepoticom. Redovno dolazi sam na plažu, zatim spazi jednu od lepih devojaka, priđe joj i proćaska, popiju nekoliko pića i zajedno odu u njegovu hotelsku sobu.

A uoči 2023. na Maldivima je uživao u Silvijinom društvu, sa kojom je uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strasno razmenjivao nežnosti gde god bi se pojavili.

Holandska manekenka, voditeljka i starleta sa nemačkim umetnikom često je bila na meti kritika jer su u javnosti, najčešće u Sen Tropeu gde su volele da odlaze na odmor, uglavnom boravili u plićaku i prepuštali se poljupcima i dodirima prikladnijim za spavaću sobu. Umetnik je bio potpuno očaran njom i rekao je da ga nije briga za komentare.

Par se venčao u septembru 2020. u Firenci, a Silviju je pred oltar predvodio sin Damijan (18) iz prethodnog braka sa fudbalerom Rafaelom van de Vartom.

"Nikada ranije nisam bila tako spremna da kažem da! Želim da uživam u trenutku kada se udam za svoju veliku ljubav", napisala je na Instagramu uoči venčanja, iako ni ovaj brak nije dugo potrajao.

Nakon prvog venčanja 2005. godine, ona i Rafael su nazvani 'Novi Bekamovi'. Bio je uz nju nakon što joj je dijagnostikovan rak dojke 2009. godine i napravio je pauzu u njegovoj karijeri da bi se brinuo o njoj.

Međutim, godinu dana nakon što je prebolela tešku bolest, Silvi ga je prevarila sa pilotom, a on je to saznao čitajući njihove ljubavne mejlove. Silvi je kasnije sve javno priznala. Tada im je brak "pukao“, ali su se rastali tek u januaru 2013. kada ju je Rafel udario pred gostima.

Starleta nije dugo čekala na svoju novu ljubav. Četiri godine kasnije bila je verena za biznismena Šarbela Auada, ali su nekoliko meseci kasnije raskinuli veridbu. Imala je niz avantura, koje je prekinula kada je upoznala Niklasa na venčanju zajedničkih prijatelja u Veneciji u junu 2019.

Navodno, sada se i njihov brak raspao zbog njenog neverstva.

Pored turbulentnog privatnog života, Niklas ima i zanimljiv karijerni put. Rođen je u tadašnjoj Istočnoj Nemačkoj, ali je dugo živeo u Parizu, a u Nemačku se vratio 2003. godine. Kasnije se preselio u Njujork.

Popularnost je stekao svojim skulpturama pod nazivom 'Kiss', koje su zapravo aparati za gašenje požara, a njegovo bogatstvo se procenjuje na više od 15 miliona dolara.

Prošle godine je izložio svoju skulpturu usred njujorškog Central parka – kocku tešku 186 kilograma napravljenu od čistog 24-karatnog zlata. Umetnik je rekao da je njegova materijalna vrednost 11,7 miliona dolara iako nije na prodaju i nazvao ga "bazom sveta".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.