O čemu muškarci pričaju kad niste tu

Izvor: B92, 12.Maj.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O čemu muškarci pričaju kad niste tu

Žene su te koje imaju reputaciju velikih pričalica, ali svi znamo ko su pravi krivci. Ako želite da saznate najnoviji trač pre ćete ga čuti od muškaraca u lokalnom kafiću nego od neke devojke.

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net


Muškarci pričaju o svemu od veza do velikih utakmica. Čini se da između dve grupe momaka ništa ne ostaje nedorečeno. Da li ste se ikada pitale o čemu oni toliko pričaju kada se sastanu? Možda ne znamo baš sve, ali o ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 8 stvari sigurno pričaju.

1. Automobili

Šta je to sa muškarcima i automobilima? Čini se da ta ljubav datira još iz perioda detinjstva kada se trkaju sa malim plastičnim kolima. Bilo da je vaš muškarac mlad ili nešto stariji, sigurno sa svojim društvom priča o automobilima. Verovatno upoređuju svoje "ljubimce”, čiji je noviji, brži, tiši, i naravno znaju sve o svim modelima ikad napravljenim. Vole škripu guma, brujanje motora i naravno, da pokažu svoje vozačko umeće kad god im se ukaže prilika.

2. Sport

Ništa ne uzbuđuje grupu momaka više od dobrog sportskog događaja. Bilo da navijaju iz svoje sobe ili sa stadiona, momci jednostavno vole sport. Provode sate razgovarajući o statistikama svojih omiljenih klubova i predviđaju kako će izgledati predstojeća sezona.

3. Žene

Žene stalno dobijaju kritike kako previše pričaju o muškarcima, ali istina je da one nisu ni blizu tolike tračare kao momci. Kada se muškarci sastanu tema "žene” i sve što ide uz njih je neizbežna. Razgovaraju o svemu, od ženskog tela do njenog mozga, upoređuju beleške, razmenjuju iskustva.

4. Prljave šale

Priznajte, ako kojim slučajem ušetate u sobu punu muškaraca sigurno ćete čuti jedan prljav vic, ili dva. Čini se kao da oni žele da izbace sav prostački humor iz sebe kada se sastanu, ali to nije tako loše. Bar te šale ne pričaju pred našom porodicom.

5. Slavni dani

Da li ste ikada čule kako momci pričaju o svojim mlađim danima? Ove male ispovesti su uobičajene među muškarcima, naročito kada su zajedno. Oživljavaju svoje srednjoškolske momente, velike utakmice, odlične žurke i dobre ribe.

6. Telesne funkcije

Grozno je i mi to uopšte ne razumemo ali većina muškaraca ne propušta priliku za dobru diskusiju o telesnim funkcijama. Od gasova do podrigivanja, u nekom trenutku će u svojim razgovorima pokriti i te teme.

7. Politika

Muškarci obično vole da pričaju o politici. Bilo da se radi o višesatnim debatama ili kratkim osvrtima na trenutno stanje u zemlji, momci vole da saopštavaju svoje mišljenje i o tome.

8. Seks

Stari i mladi, svi muškarci vole da pričaju o seksu. Čak iako vaš dečko nije od onih koji iznosi vaše trenutke iz spavaće sobe pred prijatelje, budite sigurni da će pričati o seksu makar izokola. Oni su jednostavno prirodno radoznali kada je ta tema u pitanju i moraju da znaju da li su problemi sa kojima se oni suočavaju uobičajena stvar.

Ovo je samo 8 stvari o kojima muškarci vole da pričaju, ali naravno da ih je mnogo više. Od muzike preko filmova, oni vole da razgovaraju isto koliko i žene. Momci su ti koji rešavaju svakodnevne začkoljice, dok su žene emotivna bića. Onda je sasvim prirodno da kada se sretnu reše neke svetske probleme, ožive školske dane i možda razmene po koji prljavi vic.

Sve je to deo muškog paketa, ili je to bar naša teorija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O čemu muškarci pričaju kad niste tu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2011

Žene su te koje imaju reputaciju velikih pričalica, ali svi znamo ko su pravi krivci. Ako želite da saznate najnoviji trač prije ćete ga čuti od muškaraca u lokalnom kafiću nego od neke djevojke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.