O OVOME ĆUTI CEO ŽIVOT! Ovo je DOKAZ koliko Dragan Kojić Keba zaista ima godina! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O OVOME ĆUTI CEO ŽIVOT! Ovo je DOKAZ koliko Dragan Kojić Keba zaista ima godina! (FOTO)

Kada se pre skoro dve godine u javnosti spekulisalo o tome kako Dragan Kojić Keba neće da otkrije svoje pravo godište pevač je to demantovao!

Međutim, mi vam donosimo dokaz toga koliko zaista godina ima folk pevač u čijim svim javnim biografijama i informacijama piše kako je rođen 7. okrobra 1960. godine.

Foto: TV Grand

Ovo piše na "Vikipediji"...

Printskrin: sr.wikipedia.org

A isto piše i u jednoj od njegovih biografija na internetu:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Printskrin/poznati.info

A ovo je prava istina o datumu Kebinog rođenja - pevač je zapravo rođen 1956. godine!

Foto: Telegraf

Podsetimo, Keba je u martu 2015. godine poslednji put govorio o svojim godinama, u vreme kada se i povela polemika oko toga da nije rođen 1960. godine.

- Stvarno nemam vremena za nekakve bezvezne teme. Sve je transparentno i lako proverljivo. Ja samo nikada o tome ne pričam niti osećam potrebu za tim - rekao je tada za Telegraf.

Foto: Instagram/severina

Za drugi medij dao je sličnu izjavu:

- Nemam sada vremena da razgovaram sa vama. U strašnoj sam gužvi, odgovoriću vam kada stignem. Bolestan sam, boli me grlo i stvarno mi nije do te priče. Neću da kažem koje sam godište. Ne mogu da pričam o glupostima - rekao je tom prilikom svekar Severine Kojić.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.