Novinari prošetali Bulevarom B92

Izvor: B92, 01.Okt.2013, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari prošetali Bulevarom B92

U ponedeljak 30. septembra, na televiziji B92, emitovano je premijerno izdanje nove emisije Bulevar B92.

Predstavnici različitih medija imali su ekskluzivnu priliku da budu gosti prve emisije Bulevara B92, u studiju na Novom Beogradu, i da je uživo zabeleže.

Njih su, na samom početku, pozdravili domaćini emisije – producent i kreativni tvorac Aneta Ivanović, urednik Slavko Beleslin i voditelji Nevena Madžarević i Vladimir Đorđević. Njima su se pridružile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ostale kolege iz redakcije Bulevara B92 – Jovana Vukojević, Katarina Lazarević, Miša Stojiljković, Senka Vlatković, Mila Manojlović i Živojin Krstić, koji su sa zadovoljstvom i mnogo strpljenja razgovarali sa novinarima, otkrivali anegdote sa snimanja, kao i neka od iznenađenja koja pripremaju za gledaoce.

Takođe, specijalno za predstavnike medija, organizovana je mini tura i fotografisanje studija, pri čemu su novinari uspeli da snime poslednje pripreme voditelja pred sam početak emisije.

Prvo izdanje emisije novinari su posmatrali zajedno sa redakcijom Bulevara B92, pa su na licu mesta sa njima mogli da podele svoje utiske i komentare, ali i da postave poneko pitanje. Reakcije su bile veoma pozitivne, a novinari su ekipi emisije poželeli sreću u daljem radu na njoj i predvideli uspeh ovog novog koncepta u domaćim medijima.

Bulevar B92 je novi magazin pop kulture koji će se na televiziji B92 emitovati svakog radnog dana, u 23 časa. On nudi uzbudljiv, zabavan i kritički osvrt na ljude, pojave i događaje oko nas. Bogatstvom sadržaja i dinamičnom komunikacijom, ova emisija na domaće televizije uvodi novi televizijski žanr, koji je u svetu poznat pod nazivom infotejment.

Voditelji Bulevara B92 sa gostima će razgovarati o dešavanjima sa domaće i strane javne scene, komentarisaće crnu hroniku, provokativne teme, svetski džet set i aktuelne tračeve. Ovo je emisija koja se ne povinuje autoritetima i ne plaši se da metu gađa pravo u centar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.