Novi život na Filipinima: Dečak koji se zove Izrael

Izvor: B92, 16.Nov.2013, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi život na Filipinima: Dečak koji se zove Izrael

Izraelski vojni lekari porodili su jednu ženu u centralnom delu Filipina opustošenom u udaru tajfuna prošle nedelje, a ona je iz zahvalnosti bebi dala ime Izrael.

Oko 150 pripadnika izraelskih odbrambenih snaga podigli su poljsku bolnicu u gradu Bogo na ostrvu Sebu, u koju je juče Filipinka Odrin Antigva primljena preko reda.

Izraelski tim je jedna od 11 stranih ekipa lekara koja se uključila u pružanje pomoći ugroženom stanovnistvu na Filipinima.

UN >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su posle tajfuna saopštile da je na Filipinima bar 10.000 mrtvih, ali, na zahtev filipinske vlade, više ne objavljuju procenu broja poginulih.

Tračak nade u paklu tajfuna

Filipini - stalna žrtva prirodnih katastrofa

Super-tajfun odneo 10.000 života

Tajfun uništio turizam na Filipinima

Pogled na tajfun Haijan iz svemira

Filipini na udaru supertajfuna

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izraelski lekari porodili ženu na Filipinima, dečak dobio ime Izrael

Izvor: Blic, 16.Nov.2013

Takloban - Izraelski vojni lekari porodili su jednu ženu u centralnom delu Filipina opustošenom u udaru tajfuna prošle nedelje, a ona je iz zahvalnosti bebi dala ime Izrael...Oko 150 pripadnika izraelskih odbrambenih snaga podigli su poljsku bolnicu u gradu Bogo na ostrvu Sebu, u koju je juče Filipinka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.