Novi sramni potez srpskog repera: Obukao odelo i provocirao Draška Stanivukovića VIDEO

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 17:08

Novi sramni potez srpskog repera: Obukao odelo i provocirao Draška Stanivukovića VIDEO

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, izjavio je nedavno da ne podržava koncert reperskog dvojca Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) koji treba da se održi u Republici Srpskoj.

Kontroverzni Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica se obratio Drašku Stanivukoviću sramnim videom gde ga je imitirao.

"Nakon manipulativnog obraćanja gradonačelnika Banjaluke, ja sam bio primoran da obučem isto odelo i da pričam smirenim glasom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sada je pitanje da li se ja obraćam gradonačelniku Banjaluke ili se obraćam novopečenom tiktokeru u fazi rasta i velikom željom da postane poznat preko naših leđa, da skupi broj pratioca preko naših leđa ili možda da skuplja političke poene. Da li jednom gradonačelniku treba prepucavanje preko Tik Toka, da li mu trebaju neke afere. Ja nisam uzeo da sve to kačim na svojim nalozima jer ja svoje naloge ne zloupotrebljavam. Ja mnogo veću podršku imam nego što će bilo ko da ima za svoju političku karijeru. Breskvica je pokazala svaku pravu vrednost u Banja Luci i pokazala je kako jedna devojka treba da se ponaša. On samo želi reakciju da bi postao što bolji tiktoker", rekao je Dragomir Despić na svom Tik Tok nalogu.

Draško Stanivuković je, inače, na svom Instagramu izjavio da neće podržati koncert kontroverznog dvojca.

"Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom “Desingerica i Pljugica”. U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banja Luka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimjereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima, piše u objavi Draška Stanivukovića na Instagramu, što je očigledno izrevoltiralo kontroverznog Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingericu, pa je snimio sraman video u kom se obraća gradonačelniku Banja Luke ističući da na ova način skuplja političke poene.

"Okej, kapiram bajo ovi pevači što se kače, ali političari da se kače na naša leđa, bajo, alo preko nas da skupljaju te političke poene - započeo je kontroverzni reper Desingerica i nekontrolisano počeo da viče u kameru: "Šta je Breskvica uradila bajo?! Šta ti je Breskvica uradila? Riba mleko, mleko, znači patrijahalna devojka, lepe pesme... Šta ti je skrivila?! Ne diraj Breskvicu! Ja kapiram što na mene ciljaš, ja sam kritičan, može neko da izgine od čarape... Nikad neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, nećete mi oduzeti to, nećete! Sabotaža, sabotaža, neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, neću prestati da mokrim čarapama da gađam ljude, nećuuu, sabotaža, sabotaža! Desinger je tata, broj 1. Nikad neće ljudi prestati da vole moje čarape i da ih jedu bajo, to se nikad neće desiti", ponavljao je kontroverzni reper.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.