Novi snimak kontroverzne reperke: Pokazala znak đavola? VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 16:24

Novi snimak kontroverzne reperke: Pokazala znak đavola? VIDEO

Potez reperke Ajs Spajs tokom spektakularnog finala "Superbola" izazvao je buru javnosti.

Na tribinama je sedela rame uz rame sa velikim svetskim zvezdama kao što su Ešli Avinjon, Tejlor Svift i Blejk Lajvli, ali njen izgled privukao veliku pažnju javnosti.

Međutim, Ajs nije bila zapažena samo zbog svog upečatljivog izgleda, već je izazvala posebnu pometnju kada je podigla ruke i pokazala znak đavola, pa se nakon toga uhvatila za krst oko vrata. Taj potez je napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << haos na društvenim mrežama i komentari ne prestaju da se nižu.

Njeno kontroverzno ponašanje izazvalo je dodatne rasprave o njenom uticaju na mlade generacije.

Odmah su se pojavili brojni komentari na društvenim mrežama, izražavajući šok i neodobravanje prema ponašanju reperke.

"Ovo je strašno, izgleda kao đavo", glasio je samo jedan od komentara, a mnogi su rekli da je ovo i jeste satanistički skup.

Podsetimo, Ajs Spajs je rođena prvog januara 2000. godine. Odrasla je sa ocem reperom, dok je majka radila kao prodavac automobila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.