Novi skandal u Pikeovom životu: Klara Čija Marti transrodna osoba? FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 14:31

Novi skandal u Pikeovom životu: Klara Čija Marti transrodna osoba? FOTO/VIDEO

Ponovo je kao grom iz vedra neba odjeknula je nova vest vezana za Pikea i Klaru, koja je, čini se, sve prethodne ostavila u senci.

Jasno je da se svaki njihov korak u poslednje vreme pomno prati i da se čeka svaki njihov ispad, ili pikanterija iz njihovih života. S tim u vezi, štampa, ali i svi oni koj Pikeu ne mogu d oproste prevaru Šakkire, jedva su dočekali svojih pet minuta.

Naime, društvene mreže gore od novih tvrdnji, i to kakvih - da je devojka fudbalera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << studentkinja Klara Čija Mart, transrodna osoba.

Prema skoro objavljenom videu na TikTok-u, Klara je rođena kao muškarac, ali se u jednom trenutku svog života odlučila na i više nego ozbiljan korak. Odlučila se na promenu pola. Kako se navodi, Pike je za to znao od početka, a veruje se i da je fudbaler novčano pomagao Klari kako bi dovršila svoju transformaciju.

Kako prenosi El Caribe, njena fizička transformacija započela je kada je imala 12 godina, a njeno pravo ime je Esteban.

Na snimku na TikToku se pojavila i navodna Klarina Fotografija kada je bila dečak. .

Iako je javnost podeljenog mišljenja po pitanju ovih trvdnji, mnogo je onih koji veruju u istinitost ove priče.

Španski mediji bruje o ovim novim informacijama, ali se poznati par nije javno oglasio povodom ovog pitanja.

Tačno ili netačno, procenite sami.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.