Novi singl Emeli Sande najavljuje film Trans

Izvor: Domino Magazin, 09.Apr.2013, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi singl Emeli Sande najavljuje film Trans

Muziku za novi triler Denija Bojla komponovao Rik Smit, član grupe "Underworld"

Novi singl Emeli Sande je pesma "Here it comes", koja najavljuje najnovije ostvarenje oskarovca Denija Bojla, film "Trans". Muziku za ovaj psihološki triler komponovao je Rik Smit, član grupe "Underworld" a na albumu su se našla i druga poznata imena: Mobi, britanski sastav UNKLE, Kirsti Mekgi, a jednu od numera otpevala je i Rozario Doson, koja igra glavnu ulogu u filmu "Trans".

Poslušajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << singl:

Deni Bojl i Rik Smit imaju dugu istoriju saradnje, od kultnog filma "Trainspotting", preko "Plaže" do impresivne ceremonije Otvaranja Olimpijskih igara 2012, na kojoj im se pridružila i Emeli Sande. Rik Smit se opredelio za ponovnu saradnju sa Emeli Sande jer je prepoznao vezu između muzike popularne pevačice i lika koji Rozario Doson igra u filmu "Trans".

"Trans" prati Sajmona, trgovca umetničkim delima  koji se udružuje sa kriminalnom bandom kako bi ukrali sliku vrednu milione dolara. Nakon što je, usred velike pljačke, pretrpeo udarac u glavu, Sajmon se budi sa izgubljenim pamćenjem. Kako bi pronašao izgubljenu sliku, on se udružuje sa hipnotizerom. Ulozi rastu kako se magle granice između želja, stvarnosti i hipnotičke sugestije.

Glavne uloge u filmu igraju Džejms Mekavoj, Vinsent Kasel i Rozario Doson, a u domaće bioskope "Trans" stiže 25. aprila. Pogledajte trejler za film:

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Emeli Sande i Rik Smit (Underworld) oduševili saundtrekom za "Trans" Denija Bojla (AUDIO)

Izvor: NaDlanu.com, 09.Apr.2013

Novi singl Emeli Sande je pesma "Here It Comes", koja najavljuje najnovije ostvarenje oskarovca Denija Bojla, film "Trans". Muziku za ovaj psihološki triler komponovao je Rik Smit, član grupe "Underworld" a na albumu su se našla i druga poznata imena: Mobi, britanski sastav UNKLE, Kirsti Mekgi, a...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.