Novi modni krik: štikle na klizaljkama

Izvor: B92, 26.Dec.2011, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi modni krik: štikle na klizaljkama

Modna kuća Dsquared2 lansirala je možda i najrizičniju zimsku obuću do sada.

Za većinu nas održavanje ravnoteže na ledu u običnim klizaljkama je dovoljno teško pa će najnovija ponuda poznate modne kuće delovati kao priličan izazov.

Naime, na đonove četiri modela čizama iz svoje zimske kolekcije kreatori Din i Den Katen stavili su - sečiva.

Dok većina regularnih klizaljki ima malu štiklu ove su toliko visoke da su ih kritičari već okarakterisali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao „slomljeni članak u najavi”.

A ako imate dara i gracioznosti da se i u ovako vrtoglavim klizaljkama savršeno krećete po ledu, biće vam potreban i dubok džep.

Najjeftinija verzija košta 891 dolar, a najskuplja - čizme visoke do kolena - su 1.497 dolara.

Možda će dežurne pomodarke poput Viktorije Bekam imati hrabrosti da obuju ovako nešto, ali za većinu žena kombinacija vrtoglavih štikli i ubistvenih oštrica je ipak malo previše.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.