Novi detalji oko raskida Šakire i Pikea: Bili su u otvorenoj vezi

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 13:35

Novi detalji oko raskida Šakire i Pikea: "Bili su u otvorenoj vezi"

Poslednjih se dana priča da su Šakira i Žerar Pike bili u otvorenoj vezi pre nego što su brojne optužbe za neverstvo dovele do gorkog rastanka i naknadnog dogovora o starateljstvu nad njihovo dvoje dece.

Podsetimo, bivši je par svoju 11-godišnju vezu priveo kraju prošlog juna, nedugo nakon što je 36-godišnji bivši fudbaler Barselone optužen da je prevario 46-godišnju pevačicu. Pike, koji je u međuvremenu započeo novu vezu sa manekenkom Klarom Čiom Marti, kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je demantovao tvrdnje o aferi, insistirajući da "nije bilo prevare s njegove strane".

Doduše, španski televizijski voditelj Hosé Antonio Avilés tvrdi da je bivši par bio u otvorenoj vezi čak tri godine pre nego što su prekinuli.

"Ti radiš šta želiš, a ja radim šta želim. Pred medijima mi smo još uvek par", tako je Avilés opisao njihov navodni dogovor, piše Dejli mejl.

Veruje se da tvrdnje o otvorenoj vezi dolaze iz Pikeovog bliskog kruga prijatelja i porodice, a mnogi su zapanjeni spominjanjem njegove bivše partnerke. Šakira se u međuvremenu preselila u Majami nakon što je dobila puno starateljstvo nad decom, a od tada je navodno u vezi sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom.

Ni jedna ni druga strana nisu se osvrnule na tvrdnje o varanju, ali je novinar Emilio Pérez otkrio da je Šakira donela odluku o rastanku. Šakira je kasnije za Elle otkrila kako je život bio težak jer je njena veza sa fudbalerom "propadala".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.