Novi detalji dešavanja u vili pedofila: Tamo sam upoznala Majkla Džeksona

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 12:29

Novi detalji dešavanja u vili pedofila: "Tamo sam upoznala Majkla Džeksona"

Sudski dokumenti o ozloglašenom predatoru Džefriju Epstinu iz 2016. koji su sada objavljeni donose i detalje o pevaču Majklu Džeksonu.

Očekuje se da će se tokom narednih dana otkriti više od 150 imena iz raznih sfera javnog života koja su bila povezana sa pedofilom. Šta u tim spisima piše o muzičkoj zvezdi?

Detalje o Majklu Džeksonu otkrila je Džoana Sjoberg koja je ispričala i da ju je sin kraljice Elizabete II i princa Filipa princ Endru pipkao lutkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po grudima.

Džoana je 18. maja 2016. na pitanje da li je upoznala neku poznatu ličnost dok je trajao njen zastrašujući odnos sa Epstinom, odgovorila:

"Upoznala sam Majkla Džeksona". Pitali su je zatim gde se taj susret desio, rekla je:

"U njegovoj kući u Palm Biču. U Džefrijevoj kući u Palm Biču".

Usledilo je pitanje da li je ikada masirala Majkla Džeksona. "Nisam", glasi njen odgovor.

Nisu otkriveni dodatni detalji o tome kada se desio susret, a podsećanja radi, Džekson je preminuo u junu 2009. u 50. godini.

Vila Džefrija Epstina bila je jedno od nekoliko mesta na kojima je seksualno zlostavljao mlade devojke. Imanje na obali, u blizini imanja Mar-a-Lago Donalda Trampa, dato je na prodaju 2020. za skoro 22 miliona dolara. Veruje se da je prodato za 18 miliona dolara.

Tod Majkl Glaser, programer sa Floride, namerava da sruši tu kući i da izgradi novu.

Kada je reč o Majklu Džeksonu, i protiv njega su podignute optužbe za pedofiliju. U avgustu je žalbeni sud u Kaliforniji obnovio tužbe dvojice muškaraca koji tvrde da ih je pokojni kralj popa godinama seksualno zlostavljao dok su bili dečaci.

Tročlano veće Drugog okružnog žalbenog suda u Kaliforniji utvrdilo je da niži sud nije trebalo da odbaci tužbe Vejda Robsona i Džejmsa Sejfčaka. Odlučeno je da ovi muškarci mogu opravdano da tvrde da su dve korporacije u vlasništvu Džeksona koje su navedene u tužbi, bile odgovorne da ih zaštite.

Dvojica muškaraca izneli su svoje optužbe u HBO-ovoj seriji "Leaving Neverland" 2019. Četvoročasovni dokumentarac oštro je osporavala porodica pevača, koja je to nazvala "javnim linčom" čoveka koji je 2005. godine oslobođen optužbi za zlostavljanje dece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Srela sam MAJKLA DŽEKSONA u kući PREDATORA, a ovo se DESILO" - U postupku protiv uhapšenog PEDOFILA pomije se i ime KRALJA POPA, ali i bivšeg PREDSEDNIKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024

Sudski dokumenti iz 2016. o Džefriju Epstinu otkrivaju detalje o pevaču Majklu Džeksonu, dok se očekuje objavljivanje lista sa više od 150 imena povezanih s Epstinom. Ispovedanje Džoane Sjoberg, koja je svedočila o odnosu s Epstinom, otkriva da je imala susret s Majklom Džeksonom u Epstinovoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.