Nove optužbe na račun glumca: Spejsi uhvaćen u krevetu sa dečkom, pa zvao i njegovu majku

Izvor: B92, 13.Okt.2022, 10:48

Nove optužbe na račun glumca: "Spejsi uhvaćen u krevetu sa dečkom, pa zvao i njegovu majku"

Na suđenju Kevinu Spejsiju rečeno je da je holivudski glumac "flertovao s 19-godišnjim Džonom Barovmanom i ležao s njim u krevetu". Spejsijevi advokati tvrde da se između dvojice glumaca nije dogodilo "ništa neprimereno" nakon što su bili u Kevinovom stanu.

Detalji njihovog susreta otkriveni su u njujorškoj sudnici u sklopu građanske tužbe koju je protiv oskarovca ​​pokrenuo glumac Entoni Rap, koji tvrdi da je bio meta "seksualnog napada" Kevina Spejsija na jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zabavi.

Spejsi navodno zvao Barovmana i njegovu majku

Prema poslednjem svedočenju, Spejsi je pozvao i Barovmana i Rapa na večeru nakon što su se upoznali, a kasnije i u jedan klub. Glumčeva advokatica Dženifer Keler tvrdi da Spejsi nije ponudio Rapu alkohol i da njih dvojica nisu bili sami.

Keler je dodala da se Barovman i Spejsi nisu upustili ni u kakve seksualne aktivnosti dok su ležali u krevetu zbog Rapove prisutnosti. Navodno je Barovman kasnije Spejsiju poslao cveće, a Spejsi je često nazivao Barovmana i njegovu majku. Keler je rekla da je Rap pokušao da prikaže Spejsija kao "uznemirivača i uhoditelja" upravo zbog tih telefonskih poziva.

Podsećamo, Spejsi je u Britaniji optužen za pet kaznenih dela - četiri tačke za seksualno zlostavljanje dodirivanjem te za navođenje osobe na seksualni penetrativni čin bez pristanka. Tužitelji kažu da je Spejsi prisilio muškarca na oralni seks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.