Nove fotke Nikol Kidman uzburkale javnost FOTO

Izvor: B92, 01.Dec.2023, 09:21

Nove fotke Nikol Kidman uzburkale javnost FOTO

Nikol Kidman je bez sumnje izvrsna glumica i žena raskošnog talenta, no već godinama unazad na meti je kritika zbog različitih kozmetičkih zahvata na svom licu.

Iako glumica nije znatno menjala svoj lik, jasno je da se podvrgavala tretmanima podmlađivanja koji su ostavili traga na njenom licu, pa je često u situaciji da ne može da ima izraženu mimiku ili prosto izgleda "zamrznuto".

Ove godine javno je prozvala i koleginica Ejmi Šumer, poručivši joj da "liči >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na vanzemljaca" nakon što su Nikoline fotke sa Vimbldona obišle svet.

No, ovog puta čuvena Oskarovka našla se na tapetu zbog svoje isuviše vitke linije i manjka kilograma. Naime, ona je na Instagramu podelila par fotografija na kojima pozira samo u širokim majicama, a ono što je svima upalo u oči jeste izrazito tanka figuran lepe glumice.

Iako je slavna Australijanka oduvek prirodna mršavica i ima manekensku figuru još od početka karijere, fanovi tvrde da je otišla u ekstrem, a mnogi su se zabrinuli i za njeno zdravlje.

"Vi ste neverovatna glumica, ali lično mislim da ne bi trebalo da promovišete ekstremnu mršavost", "Ima previše ljudi koji pokušavaju da slede ovako neprirodne standarde i pate zbog toga", "Zaista izgledaš kao da moraš nešto da pojedeš i to što pre", "Ovo jednostavno ne izgleda zdravo", neki su od komentara.

S druge strane, mnogi su stali i u odbranu Nikol Kidman, tvrdeći da je njena stvar kako izgleda i da je, uostalom, ona uvek i bila izrazito vitka i bez oblina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.