Izvor: Domino Magazin, 16.Jul.2020, 09:42

Nove Balenciaga Speed 2.0 – Patike za jesen 2020

Balenciaga Speed 2.0 patike stižu za jesen 2020. U pitanju je nova verzija kultnog modela i jednog od najpopularnijih na tržištu. Zapravo, verovatno je u pitanju najkopiraniji model patika prethodnih godina. I svakako najtraženiji. Balenciaga Speed 2.0 je dizajnirala Demna Gvasalia i očigledno je u pitanju nadogradnja originalnog dizajna. Tu je prepoznatljivi rad 3D pletiva […] The post Nove Balenciaga Speed 2.0 – Patike za jesen 2020 appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Reciklirane starke – I Converse pravi patike od otpada

Izvor: Domino Magazin, 17.Jul.2020, 08:20

Nove Converse All Star ili popularne Starke su reciklirane. Odnosno napravljene od otpada i stižu za jesen 2020. Ove patike su inspirisane čuvenom linijom Space Hippie kompanije Nike koja je i vlasnik Converse brenda. Napravljene su od otpada, materijala koji su nastali u drugim procesima proizvodnje....

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.