Novac od prodaje fotografija Srđana Sulejmanovića biće uplaćen na račun male Anike Manić

Izvor: B92, 19.Nov.2020, 13:45

Novac od prodaje fotografija Srđana Sulejmanovića biće uplaćen na račun male Anike Manić

Prijatelji i kolege, organizatori izložbe nedavno preminulog fotoreportera agencije EPA Srđana Sulejmanovića Sukija, koja je otvorena u beogradskoj galeriji "Progres", odlučili su da, nakon zatvaranja izložbe, prodaju sve izložene fotografije i novac od prodaje uplate na račun male Anike Manić.

Srđanov kolega Andrej Čukić je tim povodom rekao:

"Srđanov život nismo uspeli da spasemo, ali se nadamo da ćemo uz pomoć novca, prikupljenog prodajom njegovih fotografija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspeti da spasemo život male Anike".

Mnogi prijatelji su se od Sukija oprostili zahvalivši mu što ih je tako bogato darivao, kako svojim prijateljstvom, tako i svojim fotografijama. Kako je darivao za života, tako daruje i danas...

Izložba fotografija Srđana Sulejmanovića Sukija zatvara se 20. novembra u galeriji "Progres". Od 20. do 30. novembra fotografije će biti izložene u Knez Mihajlovoj ulici.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novac od prodaje fotografija Sukija Sulejmanovića biće uplaćen za malu Aniku

Izvor: RTS, 19.Nov.2020

Prijatelji i kolege, organizatori izložbe nedavno preminulog fotoreportera agencije EPA Srđana Sulejmanovića Sukija, koja je otvorena u beogradskoj galeriji "Progres", odlučili su da, nakon zatvaranja izložbe, prodaju sve izložene fotografije i novac od prodaje uplate na račun male Anike...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.